top of page

SÄVAST BRÄNNAN

Välkommen till ditt nya smarta hem. I attraktiva Sävast hittar vi området Brännan, med närhet till Luleå, Boden och Sunderby sjukhus. På gångavstånd har boende här tillgång till livsmedelsbutik, golfbana, skola & förskola, en av Sveriges bästa laxälvar, samt Boden Science Park med tillhörande restauranger, hotell och Hermelinens gym.

I Sävast Brännan bygger Innovative Living Granen och Skottet, ett flerbostadshus i vår skogsserie, som här består av tre delar. Granen i mitten på 166 kvm och två Skottet (83 kvm) till vänster och höger. Granen & Skottet passar utmärkt för dig som bildar familj och vill bygga en framtid med oss i detta innovativa projekt.

Sävast Brännan Baksida Utomhus

Skottet

83 kvm

Skottet

83 kvm

Granen

166 kvm

GRANEN & SKOTTET

Sävast Brännan består av tre delar. Två Skottet och en Granen.

Skottet är en mysig bostad med en boarea på 83 kvadratmeter. Här samsas öppna ytor med fin utsikt i ett platseffektivt bygge med gott om kvalité.

Granen är till för den som är ute efter en större bostad. Med dubbelt så stor boarea som Skottet (166 kvadratmeter inklusive garage) finns det gott om plats att inreda.
Ett signum för Granen är de stora fönstrena, i kombination med öppen planlösning. Öppenheten till trots så ger Granen ett hemtrevligt, nästan stugliknande intryck.

Vardagsrum.jpg

Badrum och vitvaror

Alla boenden har två moderna badrum och ett kök av hög kvalité med gott om förvaring. Genom vårt samarbete med Space Interiör i Kalix har husens kök designats för att matcha resten av boendemiljön, samtdigt som de levererar god användarvänlighet med funktionerna man önskar. De levereras näst intill färdigmonterade från fabrik vilket innebär att de endast behöver sättas på plats och kopplas in. Att frakta köket på detta vis minskar mängden förpackningar, vilket resulterar en mer miljövänlig process.

Alla vitvaror i huset produceras av välkända Siemens. Deras fokus ligger på design och innovation, en perfekt motsvarighet till vår vision. Vitvarorna håller hög kvalité och bidrar till den moderna, hemtrevliga känslan vi strävar efter.

Utformning

Skottet har två sovrum på övervåningen där en av dem har försetts med en generös balkong. Nedervåningen är öppen och luftig med plats för både middagar och mys med familjen. Utanför på baksidan väntar uteplatsen, redo för härliga dagar  i solen.

Granen tar steget upp till tre sovrum och har även utrustats med större ytor för umgänge eller avslappning. Även Granen har en balkong, här av modell större, samt en generös uteplats med ännu godare möjligheter att njuta av solen och bjuda på diverse festligheter. Liksom Skottet är Granen öppen i utförandet, vilket ger gott om luft både uppe som nere.

Planritning

Klicka på knappen för att ladda ner planritningen för Granen eller Skottet.

Kontakta mäklaren

Vilket hus är du intresserad att veta mer om?
Kontakta fastighetsmäklaren direkt genom länkarna nedan.

bottom of page